SENIORWEB  GORREDIJK


Laatste nieuws

Wie zijn wij? Contact en Informatie Vaak gestelde vragen Nieuws Handige Tips
Home Computercursussen Workshops Les op maat
     (Als uw browser nog de oude pagina’s van de website laat zien,

      klik dan op  de knop “Vernieuwen”, het ronde pijltje op de adresregel)

   

   


Grote update Windows 10 in april 2018 (is vertraagd)


De eerste grote Windows-update van het jaar komt eraan. In de loop van april brengt Microsoft de Spring Creators Update uit. 

Microsoft voorziet Windows 10 tweemaal per jaar van een grote update. De eerste grote update van 2018 staat gepland voor april. Na de Creators Update (april 2017) en de Fall Creators Update (oktober 2017) krijgen we nu te maken met de Spring Creators Update.


Updatebeleid Microsoft
Het is niet nodig om actie te ondernemen, de update komt vanzelf op uw systeem beschikbaar. Microsoft neemt ruim de tijd om wereldwijd alle computers bij te werken. Het kan zo enkele maanden duren. Zodra de update verschijnt publiceert SeniorWeb een artikel over de belangrijkste vernieuwingen.


Versies Windows 10
Microsoft vernieuwt en verbetert Windows 10 voortdurend. Tweemaal per jaar brengt het bedrijf een grote update uit. Daardoor blijft het systeem steeds bij de tijd. Maar dat heeft wel gevolgen want wie op ondersteuning wil blijven rekenen, moet op tijd de updates installeren. Zo wordt de eerste versie van Windows 10 inmiddels niet meer ondersteund. En van Windows 10 met de zogeheten Anniversary Update verloopt de ondersteuning binnenkort.


Controleer uw versie
Controleer daarom welke versie van Windows 10 u hebt. Dit vindt u als volgt: Open Instellingen, klik op hoofdstuk Systeem, ga naar Info helemaal onderaan links, scroll naar Windows-specificaties, daar ziet u welke versie u heeft.
Het versienummer moet 1703 of 1709 zijn. Is het een lager nummer dan moet u de pc snel bijwerken. Klik daarvoor op de Startknop > 
Instellingen Bijwerken en beveiliging > Windows Update. Selecteer Controleren op updates. Als er updates beschikbaar zijn, worden deze nu geïnstalleerd. Lukt het bijwerken niet neem dan contact op met SeniorWeb.
Adres: SeniorWeb Gorredijk

           P/a De Opstap

           Loaijersstrjitte 2

           8401 DV Gorredijk


Tel.nr.:  06 14 02 74 43


Website :

www.seniorwebgorredijk.nl

E-mail:

info@seniorwebgorredijk.nl