SENIORWEB  GORREDIJK


Terug naar workshops

De Android tablet (als Samsung): internetten,

e-mailen en apps downloaden.
Het gebruik van een tablet neemt enorm toe. Heeft u sinds kort een tablet? Of wilt u er een aanschaffen? Volg dan deze workshop.

U krijgt een korte uitleg over wat u allemaal kunt met een tablet. Zoals mail lezen, boeken downloaden, foto’s uploaden of downloaden en bewerken, televisie kijken en muziek luisteren. Maar ook uw treinreis plannen, de buienradar bekijken en recepten zoeken.

Het is een mini computer met ontzettend veel mogelijkheden

Een tablet is gemakkelijker te hanteren dan een pc. Dit maakt de tablet ideaal voor het doen van spelletjes, het bekijken van foto’s, het lezen van krant of boek, luisteren naar muziek, informatie opzoeken en van heel dichtbij tv kijken.

Het omgaan met de tablet is voor iedereen te leren. De tablet werkt prettiger en directer dan de computer. Voordelen zijn dat het een klein/plat en licht gewicht apparaat is en men kan met één vinger het toestel bedienen.

Op de tablet zijn er diverse apps (programmaatjes) te installeren die een directe verbinding geven met gewenste sites op het internet. Hierdoor biedt de tablet tal van mogelijkheden.